Spectaculaire saloncondities 2024

De Saloncondities van Ford nu spectaculairder dan ooit

1/02/2024

Ford spectaculaire saloncondities

Het jaar in schoonheid starten? Daarvoor moet u bij Ford zijn. We halen alles uit de kast om u aan uw droomwagen te helpen. Aan spectaculaire condities! Gebruik onze configurator om uw Ford samen te stellen, precies zoals u het wil. Inspiratie nodig? Laat u leiden door onze bestsellers en ontdek onze waaier van financieringsoplossingen.


De Spectaculaire Saloncondities zijn nu afgelopen. Ontdek onze lopende promoties met aantrekkelijke prijzen.


 • Ford Puma

  Puma

  Ingenieus SUV-ontwerp. Connectiviteit van de volgende generatie. Dynamische prestaties, plus de efficiëntie van een Mild Hybrid.

 • Ford Kuga

  Kuga

  De Ford Kuga SUV beschikt over een elegante styling, een veelzijdig interieur en innoverende technologie zoals selecteerbare rijmodi. Beschikbaar als benzine, diesel, Full Hybrid en Plug-in Hybrid.

 • Ford Mustang Mach-E

  Mustang Mach-E

  De 100% elektrische Ford Mustang Mach-E biedt u alle praktische voordelen van een SUV met een rijbereik tot 600 km en sterke prestaties. Een aanhangwagen trekken? Geen probleem met een trekvermogen tot 1.500 kg.

 • Ford Fiesta

  Fiesta

  De Ford Fiesta heeft een opvallend design en is verkrijgbaar met slimme functies en systemen, zoals intelligente LED-koplampen, Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane-Keeping System, Traffic Sign Recognition en meer.

 • Ford Focus

  Focus

  Opvallende looks, plus een groot aantal geavanceerde connectiviteitsfuncties, geavanceerde EcoBoost Mild Hybrid en optionele PowerShift automatische transmissie met dubbele koppeling.

 • New Ford Tourneo Courier

  New Tourneo Courier

  Opnieuw uitgevonden. Met het ontwerp van een SUV, gloednieuwe connectiviteit en een uiterst veelzijdige laadruimte. Met keuze uit handmatige en automatische transmissies.

 • Ford Explorer PHEV

  Explorer PHEV

  De Ford Explorer PHEV SUV is zowel elegant als indrukwekkend. Een krachtige Plug-in Hybrid aandrijving, intelligente all-wheel drive en ruimte voor 7 personen met bagage.

 • Volledig elektrische Ford Explorer

  Elektrische Explorer

  De ultieme 100% elektrische SUV biedt een indrukwekkend rijbereik en snel opladen. Reserveer uw plek om als een van de eersten de mogelijkheid te krijgen om hem te bestellen in de lente van 2024 , met de eerste leveringen vanaf zomer 2024.

 • New Ford Tourneo Custom

  New Tourneo Custom

  Een volledige remake met Plug-in Hybrid en EcoBlue-dieselopties. We introduceren ook de nieuwe, volledig elektrische E-Tourneo Custom. Flexibele zitplaatsen voor maximaal acht passagiers. 5G-compatibel met Ford Pro™ verbonden diensten.

 • New Ford Transit Courier

  New Transit Courier

  De nieuwe Ford Transit Courier is nu langer, breder en hoger. Kies uit benzine, diesel en later dit jaar de 100% elektrische E-Transit Courier.

 • Ford Transit Connect

  Transit Connect

  Middelgrote bestelwagen uitgerust met waardevolle rijhulptechnologieën. Beschikbaar met korte en lange wielbasis voor een laadvolume tot 3,6 m³ (VDA) en een laadvermogen tot 903 kg.

 • New Ford Transit Custom

  New Transit Custom

  De nieuwe Transit Custom biedt een indrukwekkende laadruimte die vlot plaats biedt aan 3 europaletten en voorwerpen tot 3 meter lang. Beschikbaar in type bestelwagen of Multi Use op korte en lange wielbasis.

 • New Ford Ranger

  New Ranger

  Deze Ford pick-up is ontwikkeld en gebouwd om te voldoen aan de eisen van uw werkleven en uw vrije tijd. Met zijn indrukwekkend trekvermogen van 3.500 kg, kan hij de grootste, zwaarste ladingen vervoeren en slepen. Naast de 2l dieselmotor is hij ook beschikbaar in een 3l dieselversie.

 • New Ford Ranger Raptor

  New Ranger Raptor

  De ultieme 4x4 pick-up truck van Ford Performance. Uitgerust met een V6 EcoBoost-benzinemotor met dubbele turbo of een EcoBlue Bi-Turbo-dieselmotor, een sublieme vering met Fox-schokdempers en een extreme 'Baja'-rijmodus.

 • Transit

  Transit

  Slimmere, nog handigere, geconnecteerde technologie. Krachtigere en efficiëntere motoren. Een opvallend nieuw design. En vooral, meer laadvermogen. Dat is de Ford Transit. • De afbeeldingen op deze pagina wijken af van het standaard model. Aanbieding onder voorwaarden, meer info op ford.be. Computergegenereerd beeld dat geen reële situatie vertegenwoordigd. De scenes met voertuigen in de reclame zijn bedoeld voor entertainmentdoeleinden en mogen niet worden nagebootst. Alle verkeerregels moeten steeds gerespecteerd worden. Het niet naleven ervan kan gevaarlijk zijn en is niet wettig.Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws