Mach-E

Ford uitgeroepen tot 'Most Innovative Volume Brand 2023'

14/07/2023
 • Ford is uitgeroepen tot 'Most Innovative Volume Brand 2023' tijdens de jaarlijkse AutomotiveINNOVATIONS Awards en sleepte de hoogste eer binnen in de categorieën 'Autonomous Driving & ADAS' en 'Connected Car Services' voor volume-merken.

  Het Centrum van Automotive Management en PricewaterhouseCoopers GmbH uit Duitsland riepen Ford uit tot categoriewinnaar na het beoordelen van innovaties van 29 wereldwijde autoconcerns die meer dan 80 merken vertegenwoordigen. In totaal werden 1.088 innovaties beoordeeld tijdens het beoordelingsproces voor de 2023 Awards. Ford kreeg een totaalscore van 91,2 punten, terwijl de nummer twee en drie volgden met 82,0 punten respectievelijk 64,6 punten.

  De introductie van Ford's handsfree geavanceerde bestuurdersassistentiesysteem van niveau 2, BlueCruise1 - beschikbaar in de Mustang Mach-E, met wettelijke goedkeuring voor gebruik op het snelwegennetwerk in Groot-Brittannië sinds april - hielp Ford de categorie 'Autonomous Driving & ADAS' te winnen. De Pro Trailer Hitch Assist van de F-150 kreeg ook een speciale vermelding.

  SYNC 4's2 cloud-gebaseerde navigatie op de Ford Focus was een uitgelichte innovatie die Ford op de eerste plaats zette in de categorie 'Connected Car Services' terwijl het bedrijf ook goed scoorde in de overige twee categorieën, met een tweede plaats in zowel 'Electric Drive' als 'Interface and Connectiviteit'.


 • "Gedurende onze 120-jarige geschiedenis hebben we consequent geïnnoveerd, voertuigen en technologieën geproduceerd met de behoeften van onze klanten in het achterhoofd," zei Silke Seitz, Directeur Digital Products Europe, die de prijs voor Ford in ontvangst nam. "De auto-industrie verandert met een snelheid die nog nooit eerder is vertoond, dus om op dit moment erkend te worden voor onze innovatie is een trots moment en een bewijs van de wendbaarheid, het vermogen en de voortdurende ambitie van het bedrijf."


 • Het Centrum van Automotive Management is een onafhankelijk instituut voor automotive- en mobiliteitsonderzoek en strategisch advies aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Bergisch Gladbach, Duitsland. De AutomotiveINNOVATIONS Awards erkennen innovaties op het gebied van autotechniek met een jury onder leiding van centrumdirecteur Prof. Dr. Stefan Bratzel, in samenwerking met PricewaterhouseCoopers AG.

  "Voor het eerst sinds 2014 is Ford weer het meest innovatieve volume-merk," zei Bratzel. "Een hoge balans van innovatieve sterktes in de belangrijkste technologiegebieden was een van de succesfactoren."

  De prijzen werden uitgereikt tijdens een evenement op 13 juli 2023 in Frankfurt am Main, waarbij de organisatie 11 jaar erkenning van innovatie in de auto-industrie viert.


 • Wilt u meer te weten komen over de laatste Ford technologieën?


  Meer informatie  • [1] Ford BlueCruise is een functie voor handsfree rijden op de snelweg. Haal uw handen alleen van het stuur wanneer u zich in een handsfree Blue Zone bevindt. Let altijd op de weg en wees voorbereid om de controle over het voertuig te hervatten. Het is geen vervanging voor veilig rijden. Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie en beperkingen. [De BlueCruise Prep Kit bevat de hardware die nodig is voor deze functie]. BlueCruise-abonnement vereist voor dataverbruik, regelmatige kaartupdates en functieverbeteringen. Om BlueCruise te gebruiken moet u uw Mustang Mach-E activeren met de FordPass App.
  • [2] Rijd niet terwijl u afgeleid bent of handheld apparaten gebruikt. Gebruik spraakgestuurde systemen wanneer mogelijk. Sommige functies kunnen worden geblokkeerd als de auto in de versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.

   Het opgegeven WLTP brandstof-/energieverbruik, de CO2-uitstoot en de elektrische actieradius zijn bepaald volgens de technische vereisten en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151, zoals laatstelijk gewijzigd. De toegepaste standaardtestprocedures maken een vergelijking mogelijk tussen verschillende voertuigtypes en verschillende fabrikanten.


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws