Puma ST Special Edition: hulp van fans nodig!

2/06/2021

Voor het eerst roept Ford fans van performance-auto's op om een speciale editie van de Puma ST te creëren, 
door via sociale media op hun favoriet te stemmen.

Ford geeft enthousiastelingen in heel Europa een exclusieve kans om te helpen bij het creëren van een nieuw Ford Performance-model. Het is de eerste keer dat Ford klanten in staat heeft gesteld om te stemmen over het ontwerp van een voertuig dat daadwerkelijk in productie zal gaan. Twitter- en Instagram-gebruikers zullen tussen 1 juni en 10 juni de kans krijgen om uit een reeks ontwerpkenmerken te kiezen voor de Puma ST limited versie. De winnende keuze zal worden gebouwd in de Ford-fabriek in Craiova, Roemenië, en is beschikbaar voor aankoop later dit jaar.

Ford-fans kunnen kleurencombinaties van elementen bepalen, waaronder de lak van het model, stickers, remklauwen en gordelstiksels, evenals de keuze tussen een badged of debadged exterieur. Bovendien zal de naam van het speciale editie-model ook door de fans worden bepaald. Deelnemers kunnen voor elk element kiezen uit alternatieven, waarbij elke stem openstaat voor 24 uur. De definitieve naam van de speciale Ford Puma ST editie zal op 18 juni worden onthuld.

“We weten dat onze Ford Performance-fans graag willen dat hun voertuigen er net zo goed uitzien als ze rijden, en er is geen betere manier om te ontdekken waar onze prestatie klanten het meest van houden dan ze op de bestuurdersstoel te plaatsen en men de belangrijke beslissingen laten nemen over het uiterlijk van onze nieuwe Puma ST speciale editie”, aldus Amko Leenarts, directeur Design, Ford Europa. “Dit is een mensgericht ontwerp in actie, en we kunnen niet wachten om te zien hoe de definitieve versie eruit zal zien. Het is bijzonder om straks het echte werk op de weg te kunnen zien.”


De Puma ST, die eind 2020 werd gelanceerd, is een innovatieve compacte SUV die onderdeel is van het Ford Performance programma. De Ford Puma wordt aangedreven door een 200 pk sterke 1,5-liter EcoBoost benzinemotor voor een acceleratie van 0-100 km/u in 6,7 seconden. Daarnaast kunnen bestuurders kiezen uit verschillende rijmodi, waaronder Sport, Track en Eco.

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws