De nieuwe Ford Puma

18/05/2020

Ontworpen om u te helpen het meeste uit het moderne leven van vandaag te halen.

Met innovatief ‘mensgericht’ ontwerp, gedurfde SUV-exterieurstyling en een geavanceerde hybride aandrijflijn: Ford Puma vraagt uw aandacht niet - het vraagt het stilletjes.


 • Ford Puma - Technology to make driving a joy
 • Technologie - Maakt autorijden een plezier 

  De Ford Puma heeft een reeks innovatieve functies die zijn ontworpen om uw rijplezier te verbeteren. Zoals selecteerbare rijmodi en de Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende reeks ondersteunende technologieën zoals de Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist, die samenwerken om acceleratie, remmen en zelfs het sturen helpen beheersen en de weg voor u in de gaten houden en u waarschuwen voor mogelijke gevaren.

  Contacteer ons


 • Ford Puma - A step forward
 • Een stap vooruit

  Een nieuw tijdperk van schonere hybride elektrische voertuigen is aangebroken en Ford Puma belichaamt deze nieuwe richting. De Puma-motoren bieden een keuze uit nieuwe vooruitstrevende, geavanceerde EcoBoost hybride benzine-opties en leveren uitstekende prestaties, samen met een indrukwekkend brandstofverbruik en merkbaar lagere CO2-emissies dan andere conventionele, niet-hybride motoren.

  Boek een afspraak • Ford Puma - There to protect you
 • Slim ruimtegebruik

  Modern wonen vereist vaak een inventieve benadering van hoe u ruimte inneemt. Met de beste compromisloze laadruimte achterin, omarmt de Ford Puma deze manier van denken.

  Afgezien van stijlvolle flair en indrukwekkende aanwezigheid, is de prachtig gebeeldhouwde buitenkant van Puma gebalanceerd met doordachte functionaliteit. Levert echte veelzijdigheid binnen de details van het ontwerp.

  Contacteer onsExterieur 


Interieur 

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws